انتشار ۲۷۶ كتاب با موضوع مهدويت در يك سال گذشته - ۲۷۶ عنوان كتاب با موضوع مهدويت و ۹۵ كتاب با عنوان امام زمان(عج) از نيمه شعبان سال گذشته تا كنون به قلم نويسندگاني چون مقام معظم رهبري، آيتالله عبدالله جوادي آملي و حسن رحيمپور ازغدي در ايران منتشر شده است. (تصور کنید نظام ولایت مطلقه توان و استعداد نویسندگان را صرف چه چیزی می کند؟! و البته باید توجه داشت، با توجه به اینکه این کتابها برای پول حرام استبداد و کسب موقعیت نزد استبداد ولایت مطلقه نوشته شده اند، حتی لیاقت آن را ندارند که در رابطه با خرافۀ مهدویت مطالعه شوند. بگذریم از اینکه در سایۀ نظام استبدادی اگر در مورد قرآن نیز نویسندگی شود، باز ارزشی نخواهد داشت، چونکه نویسندۀ تحت سلطه و مزدور بجای ارائۀ علوم قرآنی، ارضای مستبدین را تعقیب و دنبال می کند). 

گزارش - فرهنگي
شماره : 8805130465

88/05/14 - 12:28

فارس گزارش مي‌دهد؛

انتشار 276 كتاب با موضوع مهدويت در يك سال گذشته

خبرگزاري فارس: 276 عنوان كتاب با موضوع مهدويت و 95 كتاب با عنوان امام زمان(عج) از نيمه شعبان سال گذشته تا كنون به قلم نويسندگاني چون مقام معظم رهبري، آيت‌الله عبدالله جوادي آملي و حسن رحيم‌پور ازغدي در ايران منتشر شده است.

به گزارش خبرنگار فارس، سال گذشته ناشران سال پر كاري را در حوزه چاپ كتاب‌هايي با موضوع مهدويت سپري كردند.
ميان كتاب‌هاي به چاپ رسيده، كتاب‌هايي با موضوع‌هاي انتظار، دلايل غيبيت و پرسش و پاسخ درباره وجود و ظهور آن حضرت بسيار ديده مي‌شود كه مي‌توان به كتاب پرفروش «100 پرسش و پاسخ پيرامون امام زمان (عج)» نوشته عليرضا رجالي‌تهراني اشاره كرد كه در سال گذشته به چاپ شانزدهم رسيد.
از ديگر كتاب‌هاي قابل توجه سال گذشته با موضوع مهدويت، كتاب «قيام و انقلاب مهدي (عج) از ديدگاه فلسفه تاريخ و مقاله شهيد» نوشته شهيد مطهري و چاپ انتشارات صدرا است كه به چاپ سي و هشتم خود رسيد.
هفتمين چاپ از «كتاب مهدي (عج)، ده انقلاب در يك انقلاب» حسن رحيم‌پور ازغدي انتشارات سروش هم در فاصله ميان نيمه شعبان گذشته تا كنون منتشر شد.
در كنار نويسنده‌هاي تقريبا نا آشنا و موضوع‌هاي تقريباً آشنا و تكراري كه هر سال در موضوع مهدويت چاپ مي‌شوند، كتاب‌هايي با موضوع‌هاي نو يا كتاب نويسنده‌هايي نام آشنايي هم ديده مي‌شود كه در اين ميان مي‌توان به اين كتاب‌ها اشاره كرد:
«آفتاب در سايه: مروري بر ديدگاه رهبري درباره حضرت مهدي (عج) و فلسفه انتظار» ناشر: مؤسسه پژوهشي فرهنگي انقلاب اسلامي دفتر نشر فرهنگ اسلامي؛ نويسنده: مقام معظم رهبري
«آيين برنامه‌سازي در موضوع مهدويت » ناشر: صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران، مركز پژوهشهاي اسلامي؛ نويسنده: مهدي داود‌آبادي
«خط امان: پژوهشي در موعود اديان: دلايل عقلي و فلسفي» ناشر: دفتر نشر فرهنگ اسلامي ؛ نويسنده: محمد امامي‌كاشاني
«خط امان: پژوهشي در موعود اديان: گفت و گوها» ناشر: دفتر نشر فرهنگ اسلامي ؛ نويسنده: محمد امامي‌كاشاني
«سوداي روي دوست» ناشر: موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) نويسنده: مرتضي آقاتهراني
«مهدويت در منظر امام خميني (ره)» ناشر: موسسه تنظيم و نشر آثار حضرت امام خميني (ره) ؛ نويسنده: ابوالفضل هدايتي
«صبح اميد (نگاهي به مبحث مهدويت و انتظار)» ناشر: بوستان كتاب قم ؛ نويسنده: جواد محدثي
«صبح دم اميد» ناشر: دليل ما ؛ نويسنده: جواد محدثي
«عصاره خلقت: درباره امام زمان (ع)» ؛ ناشر: مركز نشر اسراء ؛ نويسنده: عبدالله جوادي ‌آملي
«اندكي صبر فرج نزديك است: به همراه نكته‌هايي ناب و خاطراتي شگفت از امام خميني پيرامون امام زمان عج و جدول مراقبات» ناشر: پيوند با امام ؛ نويسنده: عليرضا صادقي
نكته قابل توجه در ميان ناشران فعال در حوزه مهدويت اين است كه مسجد جكران با چاپ 60 عنوان كتاب درباره امام زمان پر كارترين ناشر كشور در مدت ياد شده بوده است.
پس از آن انتشارات موعود عصر با 14 عنوان كتاب در رديف دوم قرار دارد.
رتبه سوم هم به مركز فرهنگي انتشاراتي منير با چاپ 11 عنوان كتاب اختصاص دارد.
انتهاي پيام/م

http://www.farsnews.com/printable.php?nn=8805130465